Aika on hurahtanut kuin siivillä.. 

unelmoiden, haaveillen.

Myöskin niitä toteuttaen !

Eli toteutimme sen suuremman unelman josta haaveilimme että teemme toukokuun lopussa ... tätä vuotta.

Kuinka ollakaan silloin oli liikaa lunta toteuttaa sitä.

Läksimme siis elokuun lopussa legendaariselle karhunkierrokselle. Kyllä vain se toteutui muutaman kommelluksen jälkeen. Syyskuun alkupäivillä palasimme voittajafiiliksin mieheni kanssa kotiin.  Lähdettyämme patikoimaan polveni yllätti ja kipeytyi. Tuntui ettei  reissu nyt onnistukkaan. Kun alkoi sataa ja lupasi koko seuraavan päivän myös sadetta  pysähdyimme Oulangan kansallispuiston leirintäalueelle.  Miettimään kuinka patikoinnin käy..

fullsizeoutput_4d0e.jpg

Kiitokset leirintäalueelle. Koska esim. en vielä ole yhdelläkään leirintäalueella käynyt niin ihanassa suihkussa.. totta on. Lämmin ja siisti. Tilavakin oli. Kun polveni sai levätä osin pakon sanelemana koska en tahonut jatkaa matkaa kokopäivää sateessa niin jalkakin tuli siinä kuntoon. 

fullsizeoutput_4da7.jpg

Olipa kiva laitella ruokaa ja viettää hetki pois teltastakin !

fullsizeoutput_4dbe.jpg

Oli märkää ja liukasta melkeinpä kokomatkan.

Yllättävän paljon oli kiertäjiä. mm mukavan reipas nuoripari Jyväskylästä joka oli lähtenyt reissuun pelkissä lenkkareissa. Kyllä se niillä on varmasti ollut tuskaisen märkä reissu. He silti olivat niin ihanan sympaattisia ja herttaisia että oikein oli ihana kohdata heidänkaltaisia nuoria. Paljon nuoria koululaisia tulikin matkanvarrella vastaan. Myös jalkansa loukanneita koska oli sateiden vuoksi niin liukasta. Myös uutinen sieltä löytyneestä hukkuneesta naisesta saavutti meidät ja kyllä pisti joidenkin paikkojen turvallisuus kulkea silmiin itselläkin... loppumatkasta kun monta kertaa meinasi horjahtaa veteen... onnekseni uskolliset sauvat oli mukanani. Ilman niitä en enää lähde minnekään patikoimaan. Niin suuri helpottaja ne vaan on monessa paikoin

.fullsizeoutput_4dca.jpg

Aamut oli mielestäni parhaat hetket.

fullsizeoutput_4dd4.jpg

Kyllä siellä "nyppylältä" toiselle kiipeiltiin... tuli tunne ettei matka taida edetä ollenkaan.

fullsizeoutput_4dbc.jpg

Tämä kohta oli aika merkittävä.. kun jalkaa alkoi painamaan ja tuntui että liukkaus alkaa käydä hermoon. Täytynee vain lopuksi todeta että uusia patikointireissuja pitänee alkaa suunnittella ensivuodeksi.