On kyllä kokoajan mielessä.

Kenkien käyttö tuottaa yhäkin tuskaa... prs... kule kun tietäisi missä vika. Koivissa varmaan! Ovat varmaan jo liian vanhat ja käytetyt tottuakseen laatu-kenkiin. ;) Siltä se todellakin tuntuu :( Kenkien nimittäin pitäisi olla loistavat ja yhäkin ne tuntuvat jalkaan laittaessa ja seistessä niillä. On kuin seisoisi pumpulipilvellä mutta... kun kävelee hetken jalkapohjat on ihan tulessa. En tiedä mikä siinäkin vielä eteen tulee. Tietysti suututtaa vietävästi kun sijoitettiin kenkiin todellakin.  Ne kun on sitten tärkein väline..        

Kovasti odotan joululahjaani :)  pääsee yrittämään lumikenkäilyä. Jep tarkoittaa sitä että jalkoihin pitäisi saada voimia. Kyllä kovasti suosittelevat kuntosalilla käyntiä voimien kartuttajaksi. Mutta se nyt ei vaan sovellu minulle. ;) olen niitä  mummeleita jotka ei siihen oikein syty... sorry vaan kaikille jotka siitä tykkää :) Lapsenikin ovat kovia salilla kävijöitä joten tiedän kyllä että hyvää tekisi.. mutta... mutta... niin vain nyt on.  

Toki on paljon hankintoja vielä tehtävä mutta jotain on jo tehtykin ensikesää varten.. makuualusta, makuupussi on jo. Teltta pitäisi päättää millainen olisi hyvä. Kyllä vaan naurattaa valmiiksi kuvitella itsensä mönkimään matalaan telttaan :) ja ukkeli varsinkin kun on niin jäykkä selästään että sinne kun taivutellaan itsemme niin on siinä tekemistä kerrassaan.. Vaan onpahan haastetta alusta lähtien. Kyllä välillä miettii että miksi ihmeessä tätä ei voinut jo aiemmin... Vuosia meni miettiessä mitä tehtäisiin kun lapset läksi kaikki maailmalle kukin vuorollaan.. Sitten toteaa että toivottavasti ei ole liian myöhäistä innostua tällaisesta.

Kesää odotellessa siis olen opetellut liikkumaan enemmän. Voin kyllä myöntää että on se ollut pirun vaikeaa tällaiselle laiskalle mammalle joka mielummin neuloisi, askartelisi ja istuisi siellä sohvan nurkassa tietenkin. Paljon on vielä saatava voimaa että jotenkin jaksaisi rinkkansa ja itsensä kantaa taapertaakkin siinä samalla kertaa. Huh kyllä se tuntuu vielä aika kammottavallekin ajatella ! rinkan kanto nimittäin. Pystyykö siihen... saati kiipeämään taakan kanssa rappuja korkeuksiin... mutta toivottavasti nyt ei mitään hirmuisia takapakkeja tule. Kengät on kyllä se suurin ongelma... kai se pitää periksi tammikuussa viimeistään antaa ja ostaa uudet että kerkiää sisäänajaa ne. Mutta MUTTA iso ongelma MITKÄ IHMEEN KENGÄT SEURAAVAKSI uskaltaa ostaa... :( ne kun on oikeasti niin hintavia... ja jos taasen tulee mahdottomaksi liikkua niillä pitempään... Eli ei vielä ihan selvää kaikki !